Top Ad unit 728 × 90

GTA 5 Online'da 700'den Fazla Görev Olacak

Rockstar resmi GTA 5 forumlarında yaptığı açıklamayla GTA 5 Online'da çıkışı ile birlikte 700 adet görevin oyunla birlikte geleceğini, oyunseverler bu rakamı yetersiz görürse de daha fazlasını kendilerinin yaratabileceklerini duyurdu. İlk tecrübe için oldukça yüksek bir rakam olan 700'ün uzun süre oyunseverleri idare etmeye yeteceği söylenebilir. Fakat yine de Rockstar'ın oyunseverlerin kendi oyunlarını yaratmalarına izin vermesi oldukça hoş. Rockstar North'tan Leslie Benzies'in yaptığı açıklamaya dayanan bilgilerde online modun nasıl işleyeceği hakkında da detaylar paylaşılıyor.

Oyuncular GTA 5 Online'a giriş yaptıklarında görevler oyuncu için rastgele seçilecek. Böylece oyun dünyası yoğunluk açısından eşitlik kazanacak. Oyunseverler herhangi bir görev için eş bulmakta zorlanmayacaklar. Aynı süreçte özel bir eşleşme sistemi de aktif olacak. Sistem oyuncuya arkadaş listesinden ve rütbelerine göre eşleştirmeler yapacak.

GTA 5 Online'daki görevlerin zorluğu ise yine oyuncuların rütbelerine göre belirlenecek. Oyuncular başarı elde etmek için iletişim kurmak zorunda olacak.

GTA 5 Online 1 Ekim'de küçük bir yamayla GTA 5'e eklencek.

http://www.tamindir.com/gta-5-onlineda-700den-fazla-gorev-olacak_h-4696/
GTA 5 Online'da 700'den Fazla Görev Olacak Reviewed by Unknown on 02:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by GTA Full indir - GTA Serilerini full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.