Top Ad unit 728 × 90

Gta Haberleri Sansürlemeye Kalktı Kaçakçı Çıktı

Sansürlemeye Kalktı, Kaçakçı Çıktı

Asıl suçlunun, sansür peşinde koşan yönetici olduğu ortaya çıktı.

Grand Theft Auto serisi, özellikle Amerika’daki silah ticareti, yozlaşma, politik sorunlar ve popüler kültürün çizdiği resim konusundaki eleştirilerini, bu olayları Oyunlarına çok açık ve parodileşmiş olsa da bazen uç noktalarda resmederek gerçekleştirmesiyle meşhurdur.


Tabii ki çizilen bu resim, pek çok da tepki topluyor. Özellikle bu oyunun gençler için tehlikeli olabileceğini iddia edenlerin sayısı yüksek. Oyunun zaten belli bir yaşın üstündeki kişilere satılması gerektiğinden bihaberler mi bilinmez ama ortaya çıkan son olay, bu zıtlığın en azından bir kısmının, eleştirilerin haklı olmasından dolayı olduğunu ortaya koyuyor.

İronik bir şekilde tam da oyunda olacak bir senaryo gibi; silah düzenlemelerini destekleyen ve GTA gibi oyunları yasaklamayı destekleyen Kaliforniya Demokrat Senatörü Leland Yee, para aklama ve silah kaçakçılığından tutuklandı! Durumun sonuçlanmasına varan süreç de bir film ya da oyun senaryosunu aratmıyor: Raporlara göre Yee, kendini mafya gibi gösteren bir FBI ajanından bağış almış. Senatör için 16 yıl hapis cezası bekleniyor.

Kaynak : milliyet.com.tr
Gta Haberleri Sansürlemeye Kalktı Kaçakçı Çıktı Reviewed by Unknown on 20:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by GTA Full indir - GTA Serilerini full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.